Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

Bli medlem!

Hej. Kul att just du vill bli medlem i Mölndal Outdoor IF.

När du läst detta klickar du längst ner för att gå vidare. Då kommer du till vår registreringssida. Men läst först våra instruktioner.

Medlemsavgifter 2018

Ungdomar t.o.m. 20 år: 250 kr
Vuxna: 750 kr
Familj: 1500 kr

Familjer
För att registrera er som familj måste alla bo på samma adress. Börja med att välja "Familj" och registrera en av familjemedlemmarna samt betala avgiften. För resterande famlijemedlemmar väljer ni "Familjemedlem", var då noga med att fylla i den betalande familjemedlemmens användarnamn (login id) och namn i fälten på slutet.

Intressen
Klubben består av flera sektioner (idrotter). Det är obligatoriskt att fylla i vilka idrotter ni är intresserade av. Självklart går det bra att vara med i flera sektioner. Detta påverkar inte medlemsavgiften utan är ett sätt för oss att rikta vår information till rätt medlemmar.

Fyll i fälten noga
Fyll i alla fält exakt som vi ber om. Allting med ett gult utropstecken är obligatoriskt att fylla i. Genom att hålla musen över det blåa tecknet får ni hjälp.
Observera att det är obligatoriskt även med minst ett telefonnummer.

Personnummer
Personnummer på formen ÅÅÅÅMMDD-XXXX är obligatoriskt. De olika förbundens tävlingsadministrativa system kräver detta av oss. Personnumret är inte synligt för andra medlemmar i klubben och vi kommer aldrig sprida det till obehöriga.

Logga in på hemsidan
När du har registrerat dig kan du logga in på hemsidan med det användarnamn och lösenord som du valt.
Uppdatering av personuppgifter gör du själv efter inloggning under meny "Din profil"

Betalning av avgiften
Vi använder Paypal för att du ska kunna betala din avgift direkt på hemsidan. Via Paypal knappar du ditt kortnummer och så dras avgiften från ditt konto.

När du fyllt i alla dina uppgifter och klickar på knappen "Bli medlem"skickas du vidare till betalningssidan. Klicka på knappen "Visa PAY NOW" så kommer du till betalningssidan. Där kan du välja att betala med valfritt betal/kontokort, alternativt om du har ett Paypal-konto så går det också bra.

Vill du hellre betala via BG/PG går det också bra. Ange medlemstyp. Login på hemsidan öppnas då manuellt efter inbetalning gjorts.

Bankgiro: 728-9515
Postgiro: 589002-5

Klicka här när du är redo att registrera dig

Vid problem, kontakta Webmaster: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

Du är här: Hem Klubben Bli medlem